Baia Mare: Cercetat pentru tâlhărie

Ofiţerii patrupezi câştigă teren în lupta cu infractorii şi transmit un mesaj de descurajare celor care comit fapte antisociale. Câinele de serviciu Tep, sub coordonarea conductorului său, a acţionat cu operativitate aseară şi a depistat în scurt timp un băimărean bănuit de comiterea unei tâlhării.

Un băiat de 15 ani din Baia Mare a fost victima unei tâlhării. Infracţiunea s-a comis aseară, în jurul orei 20.20, într-o staţie de autobuz de pe strada Motorului din municipiu. Astfel, tânărul a rămas fără telefonul mobil pe care-l avea în buzunarul pantalonilor după ce o persoană necunoscută i l-a sustras prin violenţă.

Operativitatea şi activităţile specifice de căutare efectuate de poliţiştii de ordine publică, susţinute de câinele de serviciu, au dus la identificarea în timp foarte scurt, pe strada Mărgeanului, a unui tânăr de 18 ani din Baia Mare, bănuit de comiterea faptei.

În baza probatoriului administrat tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.