Baia Mare: Cetăţeni implicaţi – poliţişti devotaţi, tandemul perfect împotriva criminalităţii           

Ieri după-amiază la ora 16.10, un cetăţean a reclamat prin apelul de urgenţă 112 faptul că un bărbat a sustras un telefon mobil din buzunarul unei femei, într-un mijloc de transport în comun de pe raza municipiului Baia Mare. În staţia „Valea Cerbului” autorul a coborât din autobuz iar reclamantul l-a urmărit.

În acest timp, un echipaj al Serviciului de Acţiuni Speciale care se întorcea din misiune, a auzit sesizarea prin staţie şi, constatând că se află în apropierea locului faptei, a hotărât să se deplaseze la faţa locului.

Poliţiştii s-au întâlnit cu reclamantul care le-a indicat persoana pe care o urmărea şi care se deplasa pe strada Corbului, pe calea ferată spre strada Vasile Lucaciu. Bănuitul a fost interceptat şi încătuşat în zona spălătoriei de pe strada Vasile Lucaciu iar asupra lui s-a găsit telefonul mobil care ulterior a fost identificat de persoana vătămată ca fiind cel furat.

Luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale au condus bănuitul la sediul Poliţiei municipiului Baia Mare, unde a fost identificat în persoana unui băimărean de 27 de ani. În urma extinderii cercetărilor s-a constatat că acesta este bănuit şi de comiterea unui furt din locuinţă comis în noaptea de 20/21 martie a.c.

S-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.