Baia Mare: După 25 de ani, Centrul SPA și Agrement Acvatic e o certitudine! FOTO

Primul pas în realizarea proiectului noului Ștrand, a Zonei de SPA și Agrement Acvatic din zona Centrului Vechi, a Parcului Regina Maria și Câmpul Tineretului a fost finalizat.

Un proiect care se dorește să fie foarte rapid realizat și dăruit băimărenilor, el este așteptat de comunitate din Baia Mare de zeci de ani.

„Am finalizat primul pas în realizarea proiectului noului Ștrand, a Zonei de SPA și Agrement Acvatic din zona Centrului Vechi, a Parcului Regina Maria și Câmpul Tineretului, pe care le așteptăm de zeci de ani în Baia Mare.

CS Minaur, club al Autorității Locale a Municipiului Baia Mare, a finalizat azi recepția și preluarea Studiului de Fezabilitate pentru această investiție care îmi doresc să fie foarte rapid realizată și dăruită băimărenilor.

Până la 31 decembrie se va finaliza proiectul tehnic pentru zona de piscine și jocuri acvatice pentru copii, respectiv zona de agrement în aer liber, iar ambiția mea și a colegilor mei de la CS Minaur, este ca această componentă a proiectului să fie funcțională în anul 2018.

Zona acoperită cuprinzând SPA, piscine, parcare, zone de tratament și divertisment să fie finalizate ca proiect tehnic în martie 2018, iar lucrarea fiind mult mai amplă, să îsi aibă finalitatea în anul 2019.

Mi-aș fi dorit ca băimărenii să nu fi așteptat 25 de ani degeaba. Este un proiect dorit și meritat de întreaga comunitate și este un angajament pe care mi-l asum. Vom reveni cu toate detaliile și explicațiile cu privire la acest proiect”, a declarat Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.