Baia Mare: Fapte antisociale sancţionate de jandarmi

Potrivit competenţelor legale, jandarmii băimăreni aflaţi în patrulele independente de ordine publică au  intervenit în diverse situaţii de tulburare a liniştii publice, consum de băuturi alcoolice în locuri publice, conflicte verbale generate de injurii şi expresii jignitoare. Fără a fi impresionaţi de atitudinea persoanelor implicate în comiterea acestor fapte contravenţionale, efectivele de jandarmi au aplicat mai multe sancţiuni contravenţionale cu amendă.

Luni, 19 martie a.c.,  în jurul orei 16:15, doi tineri, unul de 22 de ani şi celălalt de 24 de ani, ambii din Baia Mare, au fost surprinşi în faţa autogării din Baia Mare, în timp ce consumau băuturi alcoolice, adresau cuvinte şi expresii jignitoare persoanelor aflate în trecere prin zonă. Tot în faţa autogării din Baia Mare, în jurul orei 17:15, un cetăţean cu vârsta de 31 de ani domiciliat în Baia Mare, aflându-se în faţa chioşcului de produse alimentare, a adresat injurii vânzătoarei de la chioşc şi a tulburat liniştea cetăţenilor prin zgomotul produs de boxa portabilă pe care o avea asupra lui cu muzica la volum maxim.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.