Baia Mare  gazda Festivalului Internaţional de Jazz & Blues „North West Fest”, 8-10 septembrie 2017

Baia Mare  gazda Festivalului Internaţional de Jazz & Blues „North West Fest”, 8-10 septembrie 2017.

Primarul Cătălin Cherecheș ,  nelipsit de la eveniment, fiind un susținător a muzicii de gen și a tuturor evenimentelor artistice dedicate băimărenilor.

Cea de-a II-a ediţie a Festivalului Internaţional de Jazz & Blues „North West Fest” a început în 8 şi continuă și azi , 10 septembrie în Piaţa Cetăţii din Baia Mare.

Programul zilei de azi a debutat de la ora 13,00  printr-un workshop susţinut de vocalistul de jazz Luiza Zan, continuat  de la ora 19,30 cu EYOT din Serbia și de  ora 21,00 va intra pe scenă reprezentanții României și Ungariei, Luiza Zan & Hungarian All Stars.

Organizatorii festivalului sunt Fundaţia Arte+ şi Asociaţia One Sound cu sprijinul Primăriei Municipiului Baia Mare şi a Consiliului Judeţean Maramureş.

Primarul Cătălin Cherecheș a fost nelipsit de la eveniment, fiind un susținător a muzicii de gen și a tuturor evenimentelor artistice ce vin în întâmpinarea băimărenilor care apreciază frumosul, artisticul și vibrațiile care aduc liniște în sufletul celor cu aplecare și deschidere către artă și muzică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.