Baia Mare pe primul loc! Ionel Bogdan și echipa sa vin joi în cartierul Vasile Alecsandri!

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș și candidatul susținut de PNL Maramureș la funcția de primar al municipiului Baia Mare, alături de echipa sa continuă întâlnirile civice cu băimărenii pentru a prezenta viziunea și proiectele pentru dezvoltarea orașului.

Joi, 25 aprilie, sunt programate două întâlniri în cartierul Vasile Alecsandri.

De la ora 17:30 Ionel Bogdan și echipa sa ne așteaptă pe str. Melodiei nr.11A, în zona Bisericii Sf. Cuvioasa Paraschiva, lângă Profi și de la ora 19:00 pe Bd. Regele Ferdinand (fosta Grănicerilor) nr. 88H, în parcarea de la Lidl.

Trebuie să punem ACUM, ÎMPREUNĂ, Baia Mare pe primul loc! Știm pentru ce muncim! Sunt cetățean al municipiului Baia Mare, soț și tată, înainte de a fi președintele Consiliului Județean Maramureș. Vreau să trăim într-un oraș sigur și prosper, unde copiii noștri, noi toți, să avem toate premisele unei vieți mai bune. Să numărăm investiții și oportunități, nu nevoi și probleme. 

 Să avem locuri de muncă bine plătite, infrastructură și un nivel de trai mai ridicat. Să nu ne mai plece tinerii, ci să aibă aici, acasă, toate condițiile. Baia Mare poate mai mult! Sunt convins că, împreună cu echipa mea, cu familia care îmi este întotdeauna alături, împreună cu voi, băimărenii, vom reuși să punem Baia Mare pe primul loc! 

 La alegerile locale din 9 iunie candidez pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare. La fel cum am făcut cu Maramureșul, voi pune și Baia Mare pe primul loc!”Ionel Bogdan, candidat la funcția de primar al municipiului Baia Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.