Baia Mare: Prejudiciu de aproximativ 13 000 de lei recuperat la câteva ore de la sesizarea unui furt

Activităţile de cercetare şi documentare efectuate cu operativitate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare cu privire la un furt din autovehicul au dus la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei şi recuperarea prejudiciului, de 13 000 de lei, la doar câteva ore de la sesizare.

Fapta le-a fost sesizată poliţiştilor sâmbătă, 31 martie, la ora 19.15, prin SNUAU 112. Un băimărean a declarat că în jurul orei 17.00, persoane necunoscute au profitat de faptul că a lăsat portierele autoutilitarei închise dar neasigurare şi au sustras un portmoneu în care erau acte, lei şi valută, în valoare totală de 13 000 de lei. Autoutilitara era parcată în faţa unui imobil de pe strada Mărăşeşti din municipiu.

În jurul orei 23.50, poliţiştii au identificat un băiat din Baia Mare, bănuit de comiterea faptei iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.

Poliţiştii vă sfătuiesc să nu lăsaţi portierele autoturismelor neasigurate chiar şi atunci când plecaţi de lângă autovehicul pentru câteva clipe. Neglijenţa vă poate transforma în victime şi puteţi rămâne fără sume importante de bani, bunuri sau alte valori.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.