Baia Mare: Raliul doamnelor la prima editie

La bordul autoturismului care a deschis Raliul doamnelor, eveniment organizat azi în municipiul Baia Mare, s-a aflat o poliţistă din cadrul Biroului Rutier Baia Mare. Pilotând autospeciala din dotarea Biroului Rutier cu precizie şi control, agent şef adjunct ELIZA PRETLI a demonstrat că femeile au şi îndemânare şi aptitudini pentru a conduce cu viteză pe un traseu special amenajat.
Aflată pentru prima dată la o astfel de competiţie, poliţista a apăsat pedala de acceleraţie cu hotărâre, a gestionat cu precizie virajele, fără a răsturna niciun jalon, reuşind să confirme toate abilităţile pe care trebuie să le aibă un poliţist rutier şi să impresioneze publicul.
Tot în cadrul acestui eveniment, poliţiştii rutieri prezenţi pentru a supraveghea buna desfăşurare a competiţiei le-au acordat atenţie şi viitorilor şoferi. Avându-se în vedere că săptămâna viitoare Poliţia Română va sărbători 196 de ani de la înfiinţare, copiii prezenţi la eveniment au primit pe lângă sfaturile preventive privind circulaţia pe drumurile publice şi câte un steguleţ aniversar.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.