Baia Mare: Sancţiuni aplicate de către echipajele de jandarmi

Jandarmii aflaţi în timpul serviciului pe raza municipiului Baia Mare, au fost solicitaţi să intervină în mai multe situaţii de  încălcare a  unor norme de convieţuire socială.

Duminică seara, 22 iulie a.c., în jurul orei 20:00, o femeie din Baia Mare a solicitat intervenţia forţelor de ordine pentru că în timp ce se afla pe strada Luminişului, o altă femeie cu vârsta de 38 de ani, tot din Baia Mare, i-a adresat în mod repetat, injurii, expresii şi cuvinte jignitoare. De asemenea, luni 23 iulie a.c., în jurul orei 01:20, un bărbat din Baia Mare a solicitat intervenţia jandarmilor pe strada Grănicerilor la intersecţia cu strada Macului. Ajunşi în locul indicat, jandarmii au  surprins  un tânăr în vârstă de 30 ani din Baia Mare, care adresa injurii şi agresa verbal pe cel ce a solicitat intervenţia. Persoanelor care au încălcat prevederile legale  le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale.

    Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.