Baia Mare: Sancţiuni contravenţionale în perioada 14-15 mai a.c.

În perioada 14 – 15 mai a.c., Jandarmeria Maramureş a efectuat misiuni de asigurare şi menţinere a ordinii şi siguranţei publice pe raza judeţului Maramureş, identificând în timpul acestora persoane care încălcau actele normative în vigoare.

Astfel, jandarmii maramureşeni au constatat abateri de la normele în vigoare, aplicând  mai multe sancţiuni contravenţionale.

În data de  14 mai a.c., în jurul orei 14:40, jandarmii au fost solicitaţi să intervină pe strada Horea din Baia Mare, unde un bărbat în vârstă de 56 de ani, cu domiciliul în localitatea Baia Mare, a adresat injurii şi expresii jignitoare unei persoane de sex feminin. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă. În jurul orei  22:50 jandarmii au surprins o persoană de sex feminin din Baia Mare în vârstă de 34 de ani, care aflându-se pe bulevardul Independenţei atrăgea persoane de sex masculin, pentru a întreţine raporturi sexuale cu aceştia contra unor sume de  bani. Aceasta a fost sancţionată contravenţional cu amendă.

În data de  15 mai a.c., în jurul orei  01:30, pe strada Miron Costin din Baia Mare, echipajul de jandarmi a fost solicitat să intervină constatând faptul că trei bărbaţi de 25, 27 şi 30 de ani, doi din localitatea Curtuiuşul Mic şi unul din Baia Mare, pe fondul consumului de  băuturi alcoolice au tulburat liniştea locatarilor din zonă, prin strigăte şi larmă şi au refuzat în mod repetat să dea relaţii despre identitatea lor. Acestora li s-au aplicat sancţiuni contravenţionale cu amenzi.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.