Baia Mare: Un poliţist aflat în timpul liber a prins un tâlhar

Un poliţist din cadrul S.A.S. Maramureş, aflat în timpul liber, a urmărit un tânăr care furase geanta unei femei, l-a prins şi imobilizat. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Un agentul de poliţie din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Maramureş, aflat în timpul liber, a auzit aseară, în jurul orei 22.00 o femeie care striga după ajutor pe strada Victoriei din municipiul Baia Mare. Poliţistul a observat apoi doi tineri care, după ce au smuls poşeta femeii, au fugit printre blocuri. Fără a sta pe gânduri, poliţistul a pornit în urmărirea lor, reuşind să-l prindă şi să-l imobilizeze pe unul dintre ei până la sosirea forţelor de poliţie solicitate în sprijin.

Poliţiştii de investigaţii criminale au identificat-o pe victimă, o femeie domiciliată în Nistru şi faţă de tânărul prins, domiciliat în judeţul Satu Mare, au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore. Acesta urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.