Băimărean cu permisul suspendat, surprins conducând cu 104 km/h prin localitatea Şurdeşti

radar_politieUn bărbat din Baia Mare a fost surprins conducând un autoturism pe raza localităţii Şurdeşti cu viteza de 104 km/h. Totodată, el are permisul de conducere suspendat.

Aparatul radar ce era amplasat ieri pe DJ 184 din localitatea Şurdeşti a înregistrat un autoturism ce se deplasa cu viteza de 104 km/h. Poliţiştii au efectuat semnalele regulamentare de oprire a autovehiculului şi au constatat că la volanul acestuia se afla un băimărean în vârstă de 45 de ani.

Poliţiştii i-au cerut pentru control bărbatului permisul de conducere şi documentele autoturismului însă acestea a prezentat o dovadă înlocuitoare a permisului, a cărei valabilitate era expirată.

În urma verificărilor efectuate în bazale de date, poliţiştii au constatat că băimăreanul figura cu permisul de conducere suspendat, fără a avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

De asemenea, în cadrul unei acţiuni desfăşurate ieri, între orele 15.00 – 18.00, de poliţiştii din Baia Sprie, împreună cu cei din Şişeşti, au fost controlate 22 de autovehicule şi au fost constatate 18 contravenţii. Pentru abaterile constatate, au fost aplicate amenzi în valoare totală de peste 7 000 de lei.

Foto: Arhiva

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.