Băimăreanul Florin Vlad concurează azi la Campionatul Mondial, reprezentând SUA

 

La Vilnius, în Lituania, are loc – azi și mâine – Campionatul Mondial de dans sportiv, competiție la care fiecare țară participantă este reprezentată de cele mai bune două perechi. Dansând pentru Statele Unite ale Americii, băimăreanul Florin Vlad va evolua alături de partenera sa, Natalia O’Connor.

Cei doi dansează împreună din 2011 și au reprezentat inițial România. Din 2013, însă, dată fiind cetățenia americană a Nataliei, au decis să evolueze pentru SUA. Și dacă anul trecut titlul de campioni naționali ai SUA la categoria Under 21 i-a dus la Campionatul Mondial, acolo unde au evoluat până în semifinale, în acest an Florin și Natalia au devenit vicecampioni naționali ai SUA la două categorii, Adulți și Showdance. Azi vor dansa la Campionatul Mondial din Lituania, cu speranța unei evoluții cât mai spectaculoase.

Atunci când sunt în România, cei doi se antrenează la Prodance 2000, clubul la care Florin a debutat în lumea dansului pe când avea 10 ani. În consecință, colegii și antrenorii de la școala de dans băimăreană le urează celor doi multă baftă pentru întrecerea de azi!florin vlad & natalia o'connor (3)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.