Băimăreanul Pavel Ulici pe scena „Minte-mă frumos în Centrul Vechi”

piesa-1Băimăreanul Pavel Ulici pe scena „Minte-mă frumos în Centrul Vechi”

Comedia romantică „Minte-mă furmos în Centrul Vechi”, în regia lui Iura Lunca care rulează din data de 1 aprilie în 60 de cinematografe din România a ajuns la Baia Mare.

Băimărenii vor putea urmări pelicula care îi are în distribuție pe cei doi protagoniști care au fost sarea și piperul primei părți: Antoneta Zaharia și Marius Damian, alături de care vor apărea Coca Bloss, Adriana Trandafir, Emilian Oprea și George Piștenaru, precum și tineri actori de succes din lumea teatrului, băimăreanul Pavel Ulici, Nicoleta Hâncu, Alexandra Unguru, Aida Economu, Sorin Miron și Diana Roman. Apariții speciale vor avea Viorel Lis, Codin Maticiuc și Virgil Ianțu.

Minte mă frumos în centrul vechi este o frumoasă si de succes colaborare între regizorul  Iura Luncașu (Deschide Ochii) și scenaristul Adrian Lusting cunoscut pentru faimosul film românesc Nuntă Mută sau Poker.

Acțiunea filmului prezintă desfășurarea unei frumoase povești a celor cinci actori. Povestea lor se petrece în Centrul Vechi istoric al Bucureștiului, iar Doru, Dora, Lucy, Alecu și Freddy protagoniștii filmului formează un armonios pentagon amoros.

Premiera va rula la cinematograful Dacia începând cu ora 17:00 și Cinema City Gold Plaza, ora 19:30, prețul unui bilet fiind 7 Ron, respectiv 17 Ron.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.