Baimăreanul Zmenta, mesaj DUR pentru Iohannis: Discutăm în STRADĂ!

TARANU

Unul dintre liderii protestatarilor, vloggerul Mihai Țăranu, cunoscut mai ales sub numele de Zmenta îi răspunde președintelui Klaus Iohannis: discutăm doar în stradă!

”Avem de-a face cu o CRIZĂ de LIDERI. Foarte mulți oameni mi-au scris și vor să iau parte la discuțiile cu politicienii. Ce am hotărât:

Pentru că sunt în țară și mobilizez oameni în orașe, pentru că am primit în urmă cu câteva ore invitația personală la discuții și din partea unui ministru din guvernul Ponta plus alți politicieni, soluția este în stradă.

Dacă vreți, vin la București și în fața cetățenilor, împreună și cu alte voci din stradă, discutăm! Altfel NU!

Eu cel puțin nu mă întâlnesc cu nimeni să discut într-o locație anume. DOAR în STRADĂ! În fața celor care au înghețat de frig și au rămas fără voce începând de luni.

Amenajăm frumos o mică scenă, invităm parlamentari, senatori, pe președintele Iohannis și discutăm! DAR ÎN STRADĂ! În fața poporului dacă aveți curaj.

De început, să se știe și în stradă dorințele înainte de demisia sau dizolvarea parlamentului:
1. Modificarea Constituției privind alegerile.
2. Modificarea legislației electorale.

Aceste două cereri sunt esențiale, altfel, dacă parlamentarii pleacă, nu am rezolvat nimic!

Dar până atunci ne vedem în stradă în toate orașele, în fața prefecturilor de la 19:00! În fiecare zi!

PS: pentru comentaci, DA, l-am susținut pe Iohannis cum au făcut-o mulți! Nu am luat niciun ban, cum nu au luat nici persoanele publice care au susținut răul cel mai mic. Dar acum m-a dezamăgit! Vă mulțumesc că ați plătit oameni care acum distribuie pe pagini poza cu noi doi, din campanie și instigă la ură împotriva mea. Dacă așa considerați că îmi astupați gura, vă înșelați!

JOS PARLAMENTUL! JOS CLASA POLITICĂ! SUNTEM COLECTIV, SUNTEM VOCEA STRĂZII!”, scrie Mihai Țăranu.

Loading...

2 COMENTARII

  1. BLA, BLA, BLA Ba copile daca aveai sange in instalatie si daca aveai ochi deschisi ai fi vazut cu cine pornesti la drum, CU UN OM TRIMIS IN JUDECATA, DE CE TOT MANCATI C…T AMU?, care rau cel mai mic? ce or facut PDL-isti in 10 ani? si ce or facut PSD-isti in 3 ani? si stai si te gandesti care or furat mai mult, ba cu ce dracu vo fost spalat creieru?????/

  2. Are dreptate sorin, acele puncte le vrea johhanis pentru dictatura ,. De ce lasa strada si nu spune cine e prim ministru ca il stie de o saptamina.A cerut in continuu demisia lui ponta, sa puna guvernul lui , Predoiu. Sa – si asume raspunderea pina la anu , sa convinga poporul pina atunci ca PNL SI PREDOIU sint buni. Daca tu ai cerut 2 puncte si eu cer 3 . 1- PRAG DE 10% . 2- INTERZICEREA TRASEISMULUI IN TIMPUL MANDATULUI. , PIERDEREA LOCULUI DE PARLAMENTAR . 3- SCOATEREA DIN POLITICA, SECURITATE , SRI , SIE , FUNCTIONARI , PROCURORI, JUDECATORI SI ALTE CATEGORII DE CONDUCERE A TARII A CELOR CARE AU ,,,, IMPLINIT VIRSTA DE 45 ani. Explicit : ROMAN NUMAI CEI CARE AU AVUT SUB 20 DE ANI LA REVOLUTIE. Asa daca scoatem prmierul care avea 20 de ani la revolutie si tinem un PRESEDINTE care avea 30 ani , ce afacere faceti? A , CA TU AI UN INTERES ASCUNS , TE INTELEG DAR STAI DRACU ACASA IN BANCA TA SI NU NENOROCII POPORUL , CA LA TAERI DE SALARII SI PENSII , TE- OR CAUTA MOROSENII PE ACASA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.