Băisprienii pot plăti taxele , amenzile și impozitele  în variantă online. Primăria Baia Sprie este permanent alături de cetățeni!

Băisprienii pot plăti taxele , amenzile și impozitele  în variantă online. Primăria Baia Sprie este permanent alături de cetățeni!

Accesând site-ul Primăriei Baia Sprie , orice contribuabil poate folosi Sistemul electronic de consultare și plată a taxelor și impozitelor locale dupa autentificare, de la meniul “Informare”, selectând opțiunea “Plăți online” .

Adresa de acces este : https://www.baiasprie.ro/informare-cetateni/plati-online

Autentificarea se face pe bază de CNP (persoane fizice) respectiv CUI (persoane juridice). Parola nu este obligatorie, ea este necesară doar pentru accesul la informații detaliate.

Sistemul este disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Sistemul oferă date despre debitele restante si majorarile de intarziere calculate la zi.

Se accepta la plata orice card de debit l credit tip VISA, VISA Electron, MASTERCARD sau Maestro, emis de orice banca.

Sistemul beneficiaza de elemente de securizare pentru evitarea fraudării conturilor de plată și a intrării frauduloase în sistem, grupate într-o soluție certificată de procesatorii autorizați pentru efectuarea de plăti electronice în România bazată pe standardul 3D Secure.

Sistemul permite și plata amenzilor pe baza datelor din procesul verbal cu verificarea încadrării în termenul de 48 de ore.

Adresa  pentru plată, direct: https://www.globalpay.ro/public/baiasprie/login/index/redirctrl/debite/rediract/debite/lang/ro  

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.