Bal de Lăsatul Secului la Seini aflat la prima ediție! FOTO

12324994_1558359431145993_845076383_nEvenimentul „Balul Seinenilor de Lăsatul Secului” aflat la prima ediție, organizat în data de 12 martie 2016 începând cu ora 19,00 a ținut  până dimineața în zori.

La buna organizare a acestui eveniment au contribuit primarul orașului Seini, d-na Gabriela Tulbure și consilierii locali PSD.

Distracția și buna dispoziție a fost  asigurată de Dumitru Dobrican și orchestra sa, completat în pauzele muzicale de Dj Ansary.

Este o tradiție ca înaintea postului mare sau Postul Paștelui (lăsatul secului), în Maramureș și nu numai, să se organizeze evenimente cultural-artistice, mult așteptate de locuitori, cum ar fi  ,,Balul de Lăsatul Secului” sau ,,Jocul la Șură”.

Balul Seinenilor de Lăsatul Secului, a fost unul reușit, în prezența sutelor de oameni, veniți din Seini, Săbișa și Viile Ape.

Deschiderea evenimentului a fost făcută de primarul orașului Seini, Gabriela Tulbure, care le-a mulțumit celor prezenți la eveniment.

„Vă mulțumesc pentru participare, doar împreună putem să dezvoltăm binele comunității noastre și doresc ca următorii 4 ani să fie plini de investiții si modernizări pentru întreaga comunitate seineană” a declarat primarul orașului Seini, Gabriela Tulbure.

Nici viceprimarul Octavian Bodea nu s-a lăsat mai prejos, spunând :”Este o reală plăcere să lucrezi cu o femeie, care isi dedică intreaga forță si energie pentru comunitatea noastră”.

În semn de apreciere acesta i-a oferit un buchet de flori doamnei primar, din partea comunității.

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.