Balurile bobocilor anulate în judeţul Maramureș!

bal12Inspectoratul Școlar Județean Maramureș a hotărât azi, ca toate balurile bobocilor care erau programate în perioada următoare în liceele din Maramures să fie suspendate.

Balul bobocilor  fiind o acţiune organizată de seniorii liceului pentru noii lor colegi. Din păcate, la aceste distracții, minorii au la dispoziţie băuturi și câteodată, droguri.

Măsura are legătură cu tragedia din clubul bucureștean Colectiv, unde 32 de oameni au murit. Dimensiunea tragediei a determinat Ministerul de Interne să instituie planul roşu.

 

1 COMENTARIU

  1. Bă nu ii corect, o data in viata avem ocazia sa participam la asa ceva pentru ca suntem boboci ..Eu sunt boboaca si am luat preselectile si balul nostru se tine mai tarziu , celelalte bale sau tinut mai devreme si acuma noi astia din urma sa nu putem sa il tinem?ce politica ii asta …puneti-va umpic in locul nostru care suntem a 9 si acuma sa nu putem sa avem si noi bal …Asta este doar o data in viata si nu vrem sa pierdem ocazia doar fiindca cineva a facut prostia sa aprinda tampenii in clubul Colectiv ..Dumnezeu sa ierte ,Ar trebui sa ii lasam sa se odihneasca impace si noie sa ne vedem de treburile noastre…Si daca tor va canditi sa anulati balurile ,mai bine va-ti razgandi ca nici voua nu v-ar conveni sa fiti in locul nostru si sa pierdeti unica sansa sa participati …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.