Bani pentru prezenţa la şcoală. Elevii vor primi cate 10 lei pentru fiecare zi fără absenţe

Vouchere de 10 lei pentru fiecare elev care are o zi cu prezenta integrala, prevede una dintre masurile anuntate de PSD pe site-ul oficial. Masura face parte dintr-un document numit „Masuri prioritare pentru semestrul al II-lea”, care cuprinde mai multe proiecte ce vizeaza Educatia.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Masura este mentionata in Raportul de Guvernare si prevede „vouchere de 10 lei/elev pentru fiecare zi de scoala cu prezenta integrala”, scrie portalinvatamant.ro.

Oferta de nerefuzat:Mara International Tour-Antalya 2019, AVION din Baia Mare

„Plata se va face la inceputul lunii urmatoare. In anul scolar 2019-2020, voucherele vor fi acordate elevilor din ciclul primar, iar incepand cu anul scolar 2020-2021 si celor din invatamantul gimnazial”, este mentionat in document.

Daca o luna are aproximativ 20 de zile de scoala, inseamna ca un elev fara absente ar urma sa primeasca 200 de lei pe luna, conform proiectului prezentat.

Totusi, efortul bugetar pentru punerea in aplicare a acestei masuri ar fi de ordinul miliardelor de lei, doar pentru un singur an scolar, si este greu de crezut ca va putea fi posibil.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.