Bănuit de comiterea mai multor furturi din societăți comerciale, reținut pentru 24 de ore și arestat preventiv

Activitățile specifice de cercetare și investigare efectuate de polițiștii municipiului Baia Mare au condus la identificarea unui tânăr din Seini, bănuit de comiterea mai multor acte de furt. În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea sa pentru 24 de ore, iar instanța a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În fapt, la data de 27 mai a.c., poliția a fost sesizată să intervină la un supermarket din Baia Mare unde persoane necunoscute au trecut pe lângă casele de marcat fără a achita contravaloarea produselor luate de pe rafturi. La fața locului a fost identificat un tânăr de 23 de ani, din Seini, bănuit de comiterea faptei. În urma extinderii cercetărilor, polițiștii au stabilit că cel în cauză este bănuit de comiterea mai multor furturi din societăți comerciale.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore. Acesta a fost prezentat Judecătoriei Baia Mare, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.