Bănuiţi de furt prinşi în flagrant de poliţişti

arestpolitieO patrulă de siguranţă publică a prins în flagrant un băimărean în timp ce transporta cu autoturismul bunuri în valoare de 2500 de euro, furate dintr-o societate comercială.

Ieri, 17 martie a.c., la ora 02.40, un echipaj de siguranţă publică din cadrul Biroului de Ordine Publică Baia Mare a oprit pentru control un autoturism ce se deplasa pe strada Progresului. La volanul maşinii a fost identificat un tânăr de 29 de ani iar în urma verificării autoturismului poliţiştii au găsit mai multe piese auto ce au fost sustrase dintr-o societate comercială situată pe bulevardul Independenţei din municipiu. Bunurile, în valoare de 2500 de euro au fost restituite părţii vătămate.

În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că la comiterea faptei au mai participat alţi trei băimăreni, în vârstă de 21, 29 şi 40 de ani. Cel din urmă, recidivist, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi va fi prezentat parchetului cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.