Bărbat bănuit de tâlhărie, depistat și reținut de polițiștii maramureșeni

Activitățile specifice desfășurate de polițiștii din Baia Mare au probat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de comiterea  infracțiunii de tâlhărie. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

 

Ieri, 2 iunie a.c., în jurul orei 18.00, Poliția Baia Mare a preluat un apel prin S.N.U.A.U. 112, prin care a fost semnalată o tâlhărie în incinta unei săli de sport din municipiu.

Astfel că, în baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificată victima, o femeie de 35 de ani din Republica Moldova. Din primele cercetări a reieșit faptul că aceasta s-ar fi deplasat în toaleta destinată femeilor, iar o persoană necunoscută i-ar fi smuls bijuteria pe care o purta în jurul gâtului.

În urma activităților efectuate și în conformitate cu semnalmentele oferite, bărbatul a fost depistat în zona pieței Izvoare. Este vorba despre un băimărean de 30 de ani, care a fost condus la sediul poliției pentru întocmirea actelor specifice. Bunul furat nu a fost identificat asupra sa, urmând a se efectua cercetări pentru recuperarea prejudiciului.

 

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș și urmează să fie prezentat în fața instanței pentru propuneri legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.