Bărbat din Valea Vişeului, cercetat pentru contrabandă cu ţigări. Contrabandistul a sărit din tren cu 250 de pachete de țigări!!!!

Gramada de tigariBărbat din Valea Vişeului, cercetat pentru contrabandă cu ţigări. Contrabandistul a sărit din tren cu 250 de pachete de țigări!!!!

 Un maramureşean ce avea asupra sa 250 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană  a fost prins de poliţişti, după ce a sărit din trenul aflat în mers pe relaţia Valea Vişeului – Sighetu Marmaţiei. Poliţiştii au confiscat ţigările şi au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

Ieri, 20 septembrie a.c., poliţiştii de la Postul de Poliţie Transporturi Sighetu Marmaţiei au acţionat pe raza de competenţă, pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu ţigări. Astfel, la pasajul de trecere la nivel cu calea ferată de pe strada Tisei din Sighetu Marmaţiei, ei au depistat un bărbat ce avea asupra sa 250 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană. Acesta a fost prins de poliţişti după ce a sărit din trenul 4653, aflat în mers pe relaţia Valea Vişeului – Sighetu Marmaţiei. Poliţiştii au confiscat întreaga cantitate de ţigări iar bărbatul, din comuna Bistra, sat Valea Vişeului, este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.