Bărbat înjunghiat mortal. Soţia lui este în comă. Criminalul a fugit cu o maşină furată, după ce a atacat alte persoane

Un bărbat din Timiş este căutat de poliţie după ce a înjunghiat două persoane, soţ şi soţie, într-un parc din Făget. În urma atacului, bărbatul înjunghiat a murit, iar soţia sa a fost transportată în comă la spital. Agresorul a fugit apoi, cu una dintre bicicletele victimelor, până într-o localitate învecinată, unde a atacat alţi trei oameni şi a furat o maşină cu care a lovit o altă persoană, apoi s-a facut nevăzut. Potrivit România TV, individul căutat de Poliţie este recidivist.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Poliţiştii au instituit filtre în tot judeţul Timiş, pentru a încerca să-l prindă pe suspect. De asemenea, filtre au fost organizate şi pe drumurile din judeţul Arad, unde se crede că s-ar îndrepta agresorul.

Oferta de nerefuzat:Mara International Tour-Antalya 2019, AVION din Baia Mare

Mașina furată de agresor a fost găsită abandonată la intersecția drumului ce leagă localitatea timișeană Temerești de localitatea arădeană Birchiș.

Criminalul din Făget se numește Ionel Boldea, poreclit Arega. Are 32 de ani și este din localitatea timișeană Bichigi.

Se pare că agresorul ar fi lăsat în urma lui cinci victime, scrie TimişOnline. Două în Făget, dintre care una decedată și una în comă care ar urma să fie adusă cu elicopterul la Timișoara. Alte trei persoane au fost rănite în localitatea Temerești și urmează să ajungă la Timișoara cu ambulanța.

În localitatea Temerești, spun surse din cadrul anchetei, agresorul ar fi lovit cu mașina o persoană și a agresat alte două. Una dintre cele două victime agresate se pare că ar fi fost și ea înjunghiată.

Incidentul s-a petrecut miercuri dimineață în jurul orei 8, într-un parc din localitatea timișeană Făget, scrie TimişOnline. Polițiștii timișeni au fost anunțați că o persoană ar fi fost rănită în urma unui scandal, iar în momentul în care au ajuns la fața locului au descoperit o persoană decedată și una rănită grav.

Cele doua victime, sot si sotie, s-au dus in Parcul din Faget, cu bicicletele, sa faca sport. Si-au lasat bicicletele deoparte si s-au urcat pe aparatele de fitness din parc.

La un moment dat, un barbat de 33 de ani din satul Bichigi de langa Faget a furat una dintre biciclete si i-a injunghiat pe cei doi. Barbatul a murit pe loc, iar sotia lui a fost grav ranita, prabusita la pamant.

Agresorul se pare că ar fi fugit din Făget cu o bicicletă și ar fi ajuns până în localitatea timișeană Temerești. Acolo se pare că ar mai fi avut loc un incident violent, iar criminalul a furat o mașină cu care a reușit să fugă.

Polițiștii au împânzit zona și încearcă acum să dea de urma lui.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.