Bărbat înjunghiat şi TRANŞAT în 11 bucăţi în timpul unei nopţi de dragoste. Îşi găsise partenera pe Tinder

Un bărbat din Indonezia, în vârstă de 32 de ani a fost ucis şi tranşat după ce a fost la o întâlnire cu o persoană de pe Tinder.

Victima a fost ademenită în apartamentul femeii, unde îl aştepta iubitul acestuia înarmat cu o cărămidă şi un cuţit.

Ademenit într-un apartament, bărbatul a fost lovit în cap cu o cărămidă de iubitul femeii, care se ascundea în dulap, în timp ce întreținerea relații sexuale cu aceasta și ulterior, înjunghiat, informează Mirror.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Imediat după ce l-au omorât, cuplul tăiat corpul în bucăți pe care le-au pus într-un apartament închiriat cu banii furați din contul victimei. Cei doi sunt arestați și riscă pedeapsa cu moartea.

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Cuplu est5e acum acuzat de crimă după ce au tăiat corpul în mai multe bucăţi, pe care le-au băgat în pungi de plastic şi au umplut un rucsac şi o valiză. Cei doi au închiriat o maşină şi au dus rămăşiţele într-un apartament închiriat cu datele victimei.

Femeia a fost identificată după iniţialele sale. Cei doi s-au cunoscut pe Tinder, iar mai apoi conversaţia lor s-a mutat pe WhatsApp. Aceştia au acceptat să se întâlnească și au închiriat un apartament pentru cinci zile, ajungând pe 9 septembrie, ziua crimei.

Iubitul femeii, având iniţialele DAF, stătea la pândă. La scurt timp după sosire, victima și femeia au vorbit puțin și apoi au început să întreţină relaţii sexuale.

„(DAF) a lovit victima cu o cărămidă de trei ori, apoi a înjunghiat-o de șapte ori până a murit”, susţine şeful poliției.

El a spus că motivul jafului a fost avererea victimei. Bărbatul era manager într-o companie de construcţii. După crimă, cuplul a golit contul bancar al victimei de aproximativ 5.000 de lire sterline și a folosit banii pentru a cumpăra o motocicletă, aur, metale prețioase și pentru a închiria un apartament.

Cuplul planifica să îngroape rămășițele bărbatului, însă după ce victima nu s-a întors acasă, familia acestuia l-a dat dispărut pe 12 septembrie.

Sursa: rtv.net

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.