Bărbat reţinut pentru 24 de ore şi autoturism indisponibilizat de poliţişti

catusePoliţiştii au depistat în trafic şi reţinut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea a şase infracţiuni. Autoturismul condus a fost indisponibilizat în vederea continuării verificărilor.

Ieri, 27 aprilie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţişti din Tăuţii Măgherăuş şi cei din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, au acţionat pentru identificarea persoanelor bănuite de comiterea de infracţiuni.

Astfel, pe DN1C, pe raza oraşului Tăuţii Măgherăuş, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, domiciliat în Constanţa. În urma controlului efectuat, poliţiştii au constatat că autoturismul condus de constănţean era radiat din circulaţie iar plăcuţele aplicate erau false.

De asemenea, şoferul a prezentat pentru control un certificat de înmatriculare, cartea de identitate a autoturismului şi permisul de conducere, toate false.

Şoferul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat parchetului cu propunere de arestare preventivă iar autoturismul a fost indisponibilizat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis, conducerea unui autoturism neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi tăinuire.

Foto: Arhiva

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.