Bărbat ucis de concubină în faţa copilului, plimbat cu tomberonul prin oraş

Scene şocante s-au petrecut la Târgu-Mureş. Un bărbat în vârstă de 55 de ani a fost ucis cu sălbăticie de concubina sa, chiar în fața copilului de 8 ani. Ajutată de o prietenă, femeia a pus apoi cadavrul într-un tomberon ca să-l arunce într-o pădure.

Scenele şocante s-ar fi petrecut chiar în faţa copilului în vârstă de 8 ani, potrivit unor surse din anchetă citate de Adevărul. După ce şi-a ucis partenerul, femeia a apelat la ajutorul unei prietene. Aceasta l-a pus într-un tomberon pentru a-l arunca în pădurea de la marginea oraşului.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Gestul său a atras atenţia poliţiei, care fusese alertată joi dimineaţă, de un bărbat.

Crimă înfiorătoare la Brăila. Acesta a fost descoperit mort în casă, înjunghiat mortal, însă nimeni nu bănuia ferocitatea cu care agresorul şi-a ucis victima.

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

„Polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din satul Mohreanu, cu privire la faptul că l-a găsit decedat, în locuință, pe un consătean, în vărstă de 51 de ani, care prezenta urme de violență pe zona corpului. În acest moment, se efectuează cercetări sub coordonarea exclusivă a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt”, informau autorităţile imediat după descoperirea cadavrului.

Oferte de nerefuzat 2021

Criminalul a fugit, însă a fost găsit cu ajutorul unui câine de urmă. La efectuarea necropsiei, medicii legişti au putut să observe ferocitatea atacului şi numărul foarte mare de lovituri de cuţit aplicat victimei, constatând că atacatorul ar fi folosit chiar două cuţite, pentru a-şi ucide victima.

Victima şi agresorul se cunosc. Sătenii spun că cei doi obişnuiau să bea împreună şi nu ar fi fost prima dată când cei doi s-ar fi luat la bătaie, după ce s-au îmbătat. Însă, în noaptea fatidică, agresorul în vârstă de 48 de ani ar fi băut peste măsură, iar cea mai mică neînţelegere dintre cei doi a dus la crimă.

Sursa: rtv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.