Bârsana Țigări descoperite în spatele unui imobil. FOTO

Polițiștii de frontieră din cadrul STPF Maramureș au descoperit în spatele unui imobil de pe raza localității Bârsana, jud. Maramureș aproximativ 3.000 pachete cu țigări în valoare de 34.632 lei.

În seara zilei de 8 decembrie a.c., un echipaj mobil din cadrul S.T.P.F. Maramureș aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu a descoperit în spatele unui imobil de pe raza localității de frontieră Bârsana, jud. Maramureș, 6 colete cu țigări.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat faptul că imobilul respectiv aparține cetăţenilor români A.M şi A.G. , în vârstă de 35, respectiv 39 de ani, domiciliaţi pe raza județului Maramureș.

În urma verificărilor efectuate, lucrătorii noştri au constatat faptul că în activitatea infracțională a mai fost implicat cetăţeanul român M.T, în vârstă de 22 de ani, domiciliat pe raza județului Maramureș.

Coletele cu țigări descoperite la fața locului au fost duse la sediul instituţiei, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 2.960 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 34.632 de lei.

Persoanele în cauză sunt cercetate de către poliţiştii de frontieră pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat şi de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.