BAT lansează în România ţigara-hibrid, în premieră mondială: Kent glo iFUSE

kent_glo_ifuseBritish American Tobacco a selectat România ca prima țară din lume unde lansează Kent glo iFUSE, un produs hibrid care combină tutunul cu tehnologia electronică de ultimă generație, potrivit unui comunicat al companiei.

„Kent glo iFUSE oferă fumătorilor adulți o alternativă pentru țigările tradiționale si se diferențiază prin tehnologia hybrid. Este un produs cu conținut de nicotină și aromă de tutun, dar având beneficiul riscurilor reduse, asociate cu produsele electronice. Pentru că tutunul din interiorul capsulelor Kent Neopods nu arde, atât consumatorii, cât și cei din jurul lor se pot bucura de o altfel de experiență, fără fumul, scrumul și mirosurile asociate fumatului”, se arată în comunicatul companiei.

Dispozitivul glo iFUSE și capsulele Kent Neopods sunt deja disponibile pe piață prin intermediul platformei online www.exploreglo.com și, începând cu zilele următoare, la punctele de vânzare din magazine și din locațiile Horeca aflate în București, spun cei de la BAT.

BAT previzionează că piața produselor de nouă generație, estimată în 2015 la 2.8 miliarde de lire sterline, se va tripla până în 2020, la o valoare de până la 8.4 miliarde de lire sterline, exceptând SUA și China.

„Suntem foarte încântați că România a fost aleasă ca prima țară din lume unde va fi lansat revoluționarul produs glo iFUSE. Acest demers subliniază încă o dată dorința BAT de a continua investițiile sale în România și în dezvoltarea de noi tehnologii, fiind susținut pe deplin de lansarea glo iFUSE sub umbrela mărcii Kent”, a declarat Gemma Webb, General Manager British American Tobacco România.

Kent este cea mai vândurtă marcă de țigări din România. BAT a testat produsul glo iFUSE pe piața din România încă din noiembrie 2015. Ţara noastră a fost aleasă pentru că este o piață importantă pentru BAT și este, de asemenea, o piață importantă pentru Kent care deține o cotă de 26%.

Începând cu jumătatea lunii aprilie, glo iFUSE și capsulele Kent Neopods vor fi disponibile pentru vânzare în 650 magazine din București.
Dispozitivul glo iFUSE este disponibil la un preț de 90 lei, iar un pachet de Kent Neopods (cu două capsule) este 30 lei.

Sursa: economica.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.