Bătaie cu 15 persoane implicate în Baia Mare: Un polițist a fost lovit cu o piatră în cap. Au fost trase 2 focuri de armă

Bătaie cu 15 persoane implicate în Baia Mare: Un polițist a fost lovit cu o piatră în cap. Au fost trase 2 focuri de armă

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Aseară, 07 august, la ora 21.18, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, pe strada Iazului din municipiu a izbucnit un scandal între mai multe persoane.

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

  AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Deplasați la fața locului împreună cu jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Maramureș, polițiștii au observat aproximativ 15 persoane care aveau un conflict, iar la vederea forțelor de ordine, persoanele implicate în scandal s-au coalizat împotriva acestora și au început sa arunce cu pietre înspre forțele de ordine, moment în care, un polițist de 26 de ani a fost lovit în frunte cu o piatră.

În acest context, s-au solicitat forțe suplimentare în sprijin.

Pe parcursul intervenției, pentru aplanarea conflictului și luarea măsurilor legale, au fost trase 2 focuri de avertisment în plan vertical de către un polițist din cadrul Biroului de Ordine Publică Baia Mare.

În urma intervenției, scandalul a fost aplanat, iar la sediul Poliției Municipiului Baia Mare au fost conduse pentru cercetări trei persoane implicate în scandal.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.