Bataie pe drumul Baia Sprie – Bârsana: Inginerul şef de la firma S.C. Diferit a fost agresat de un participant la trafic

asfalt cu urmeÎn această perioadă, pe traseul Baia Sprie – Bârsana lucrările de reabilitare a drumului sunt în plină desfăşurare, fapt care generează probleme atât pentru participanţii la trafic, cât şi pentru angajaţii firmei executante S.C. Diferit S.A.

Ieri, 21 mai 2015, s-a turnat mixtură asfaltică la km 2 +94 până la 2 + 150, iar activitatea constructorului a fost grav afectată de traficul rutier şi de şoferii care nu respectă indicaţiile semafoarelor şi care au o atitudine agresivă faţă de lucrători. O parte dintre şoferi nu respectă indicaţiile piloţilor de trafic, circulând pe partea cu asfalt proaspăt turnat şi provocând deteriorarea acestuia. Unii dintre ei nu ţin cont nici de prezenţa la faţa locului a poliţiei comunale.

De asemenea, în data de 19 mai, la ora 19.00 inginerul-şef Răzvan Pop a fost agresat de un participant la trafic, în timp ce se afla la Şişeşti, la km 10. Un pasager aflat în autoutilitara MM-07-RXY a coborât şi l-a lovit cu pumnul, nemulţumit de faptul că trebuie să respecte indicaţiile piloţilor de trafic şi să aştepte la semafor.

Potrivit declaraţiilor inginerului Răzvan Pop, s-a făcut o solicitare la 112 ca să intervină, dar nu s-a făcut şi o plângere împotriva agresorului.

Consiliul Judeţean Maramureş face un apel la calm şi înţelegere din partea participanţilor la trafic şi, în acelaşi timp, prezintă scuze locuitorilor din zonele unde se lucrează, pentru disconfortul provocat de şantier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.