Bătaie pe locurile pentru Poliția Animalelor scoase la concurs de IPJ Maramureș

ȘI LA MARAMUREȘ  ESTE  CONCURENȚĂ  PENTRU POSTURILE DE POLIȚIȘTI  LA  PROTECȚIA  ANIMALELOR

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Pe cele șase posturi de ofițeri și agenți de poliție, scoase la concurs prin încadrare directă din sursă externă, pentru structura de protecția animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, au fost depuse în perioada de înscriere 139 de cereri de înscriere.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Cea mai mare concurență este pe posturile de agent de poliție, fiind primite peste 100 de cereri, pentru cele trei posturi scoase la concurs.

Totodată au fost primite 16 cereri pentru postul de ofițer de poliție și încă pe atâtea  pentru cele două posturi de ofițer de poliție cu specializarea medic veterinar, cu precizarea că pentru acestea din urmă, validarea dosarelor și concursul va fi organizat la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române.

În urma activității de validare a candidaturilor realizată pe plan local, în cursa pentru ocuparea unei funcții de polițist la Biroul pentru Protecția Animalelor Maramureș au rămas 90 de candidați, care urmează să susțină probele eliminatorii și proba scrisă la data de 23 ianuarie 2021.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Pai cum suparare vine asta? :)) Unii protesteaza ca vor salarii marite, iar altii se inghesuie sa acceada pe posturi..? Va e rau in politie, nu ?Sau politia asta a animalelor e de fapt doar o noua structura ce nu o sa faca nimic pe bani…. „modesti”, de aici interesul?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.