Batausii de pe strada Grănicerilor, reţinuţi de poliţişti

furt catusePatru tineri, identificaţi la scurt timp de la sesizarea unei altercaţii, au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentaţi Parchetului cu propunere de arestare preventivă.

Miercuri seara, poliţia a fost sesizată despre producerea unei altercaţii pe strada Grănicerilor din municipiul Baia Mare, în care sunt implicate mai multe persoane. Echipajele de poliţie deplasate la faţa locului au intervenit pentruaplanarea stării conflictuale. Altercaţia nu s-a soldat cu rănirea vreunei persoane, însă un autoturism a fost distrus.

În urma cercetărilor efectuate au fost identificate şi conduse la sediul poliţiei pentru a fi audiate, mai multe persoane. Pe numele a patru dintre ele a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Este vorba despre patru băimăreni cu vârste cuprinse între 18 şi 23 de ani, cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Ei urmează a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările, iar la finalizarea lor vor dispune măsurile legale.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.