Băutura care te scapă de DUREREA de CAP în doar câteva minute

migrenaMigrena este unul dintre cele mai frecvente motive pentru care oamenii decid să apeleze la medicamentele sintetice. Cei care suferă de migrene spun că durerile pulsatile și trepidante pot dura uneori mai multe zile la rând.

Există anumite simptome care anunță migrena și, uneori, acestea pot prelungi chiar suferință. Iată care sunt simptomele comune: deprimarea, iritabilitate, rigiditatea gâtului, căscat incontrolabil etc.

Deficiența nutritivă, stresul, programul de somn și alcoolul declanșează migrenele. Anumiți aditivi alimentari și deshidratarea, de asemenea, sunt alte cauze comune ale unei migrene.

Electroliții sunt minerale încărcate cu sarcini pozitive și sunt esențiali pentru funcționarea corespunzătoare a corpului uman și, de asemenea, reglarea unei hidratări potrivite. Cei mai cunoscuți includ electroliții de sodiu, potasiu, calciu și magneziu, cel din urmă având proprietăți anti-inflamatorii puternice, ceea ce îl face eficient împotriva migrenelor.

Băutura de mai jos este bogată în electroliți, ceea ce va face ca migrena dumneavoastră să dispară repede.

Ingrediente
1 pahar de apă
sucul de la o lămâie
2 lingurițe de sare de mare

Optați întotdeauna pentru sare de foarte bună calitate. Sarea roz de Himalaya este, probabil, cea mai bună alegere, și este dotată cu mai multe minerale esențiale. Sarea conține sodiu, ceea ce este necesar pentru a rămâne hidratat, deoarece aceasta reglează echilibrul fluidelor corpului.

Sursa: informatiazilei.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.