Băutură din țelină și lămâie – Topește grăsimea din jurul taliei, scade riscul de îmbolnăvire și…

Atât țelina cât și lămâia ajută la detoxifiere și previn depunerea grăsimilor pe artere. Astfel, previn și apariția bolilor de inimă. Sunt o combinație perfectă pentru a stimula digestia și pentru a arde grăsimile depozitate.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

În afară de faptul că este inestetic și ne deranjează acest lucru, grăsimea din jurul taliei aduce cu sine și un risc de îmbolnăvire. A fost asociată cu depunerea de grăsimi pe organele interne, cu declanșarea diabetului zaharat și cu înregistrarea unui nivel ridicat de colesterol. De asemenea, grăsimea din jurul taliei a fost asociat și cu o serie de afecțiuni precum infarct miocardic și hipertensiune.

Astfel, atât din motive estetice cât și din motive de sănătate, este recomandat să scăpăm de acest strat de grăsime din jurul taliei. Următoarea băutură naturală, pe baze de lămâie și țelină, este un adjuvant excelent în curele de slăbire.

Beneficii: stimulează digestia, reduce celulita, ajută la scăderea în greutate, grăbește arderea grăsimilor și ajută la eliminarea excesului de lichid din întregul organism.

Țelina are efecte diuretice și ajută la eliminarea excesului de apă din țesuturi și la controlul apetitului alimentar iar sucul de lămâie are efect depurativ, stimulează digestia și grație conținutului de vitamina C este un antioxidant puternic care grăbește și arderea grăsimilor și reduce celulita.

Ingrediente necesare: 1 kg lămâi și 400 g rădăcină de țelină.

Mod de preparare: spălați țelina și dați-i pe răzătoarea mare cu tot cu coaja. Spălați și lămâile și adăugați coaja rasă peste țelină. Turnați cam 2 L de apă deasupra și puneți pe foc mic. Fierbeți timp de 20-30 de minute după care lăsați să se răcească timp de 5- ore. La final adăugați și zeama de la lămâi și amestecați bine. Strecurați și păstrați băutura astfel obținută într-o sticlă de culoare închisă, pusă la frigider.

Mod de administrare: Se recomandă câte 100 ml de 3 ori pe zi, înaintea meselor principale și în cure de 2 săptămâni. Sucul se poate consuma ca atare sau se poate dizolva cu apă, în proporții egale.

SURSA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.