Băutura care curăță arterele de grăsimi, toxine și alte impurități : Se prepară din 8 căței de usturoi, 4-5 cm rădăcină de ghimbir, 2 lămâi și apă

Această băutură din ingrediente naturale va curăța arterele de grăsimi, de toxine și de alte impurități. De asemenea, ajută și la prevenirea răcelii și la curățarea ficatului. Totodoată, reduce și riscul de cancer.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Ingrediente necesare, mod de preparare

Pentru a prepara această băutură este nevoie de 8 căței de usturoi, 4-5 cm de rădăcină de ghimbir, 5 L apă și 2 lămâi tăiate în sferturi.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

Lămâile se spală bine și se taie în sferturi. Ghimbirul se spală bine, se curăță de coajă și se toacă. Se curăță și usturoiul și se taie în bucăți foarte mici.

Se pun toate ingredientele în blender și se amestecă bine. Apa se pune într-o oală mare, se adaugă amestecul din blender și se lasă la fiert până începe să dea în clocot.

În acel moment se ia oala de pe foc și se lasă compoziția să se răcească. Se strecoară lichidul și se transferă în borcane sau sticle care se pun la rece.

Se recomandă consumul zilnic, cu minim 2 ore înainte de prima masă, într-o cură de minim 15 zile.

Acest amestec normalizează flora intestinală însă este foarte important ca ingredientele folosite să fie organice și fără pesticide.

SURSA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.