Beneficiile ceaiului de armurariu (ciulin de lapte), planta care face minuni pentru sănătatea și silueta ta! Cum prepari ceaiul?

Cele mai importante beneficii pentru sănătate ale ceaiului de armurariu (ciulin de lapte) includ vindecarea ficatului, reducerea inflamației, scăderea nivelului de colesterol, îmbunătățirea digestiei și detoxifierea organismului.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

De asemenea, ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge și la prevenirea bolilor cronice.

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

  AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Armurariul a fost utilizat în practici de medicină tradițională de mii de ani, datorită ingredientelor active puternice găsite în flori și semințe și continuă să fie o alegere preferată pentru persoanele care opteaza pentru un tratament naturist.

Consumul de ceai de armurariu este deosebit de eficient pentru persoanele care suferă de diabet, indigestie, artrită, anxietate și obezitate. Aceste efecte puternice se datorează prezenței silimarinei, ingredientului activ, precum și a altor antioxidanți, vitamine și minerale.

Cum prepari ceaiul?
> Adauga o lingurita de armurariu la o cana cu apa clocotita (250 ml).
> Lasa la infuzat 10 – 15 minute la temperatura camerei.
> Consuma maxim 3 cani pe zi, preferabil pe stomacul gol, inainte cu 30 de minute de mese.
> Se fac cure de 15-20 zile, cu pauza de 15 zile.

Poti pregati ceai de armurariu si macerat la rece. Pastreaza aceleasi cantitati de mai sus. Diferenta este ca apa trebuie sa fie la temperatura camerei si nu clocotita. Lasa la infuzat aproximativ 7 ore. Si in acest caz, consuma maxim 3 cani pe zi. De preferat cu 30 de minute inainte de mese, pe stomacul gol.

Beneficiile ceaiului de armurariu:

1. Protejează ficatul
Ceaiul de armurariu (ciulin de lapte) este adesea prescris pentru tratamentele hepatice. Conține silimarină, un ingredient activ , care este compus din trei flavonoide diferite. Silimarina repara celulele hepatice si protejeaza impotriva leziunilor. Armurariu este utilizat si pentru ciroza ficatului.

2. Reduce inflamația
Acest ceai din plante are destul de multe proprietăți antiinflamatorii care pot ușura durerea artritei și a gutei, durerile de cap, migrenele, durerile afecțiunilor articulare și tulburărilor stomacale.

3. Protejează sănătatea inimii
Ceaiul de armurariu este cunoscut pentru scaderea tensiunii arteriale și nivelul de colesterol, ceea ce ameliorează tensiunea și stresul asupra sistemului cardiovascular. Acest lucru poate reduce riscul de ateroscleroză, atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale, precum și boli coronariene.

4. Pierdere în greutate
Mulți specialiști recomandă ceai de armurariu pentru persoanele care încearcă să slăbească. Poate stimula metabolismul și poate suprima pofta de mâncare, crescând arderea pasivă a grăsimilor și ajutând oamenii să reziste la gustări între mese.

5. Reduce problemele digestive
Dacă suferiți de constipație, balonare, crampe sau flatulență în exces, ceaiul de armurariu vă poate optimiza sistemul digestiv, poate ameliora inflamația în țesuturile intestinale și vă poate asigura o absorbție adecvată de nutrienți.

6. Detoxifică organismul
Prin îmbunătățirea sănătății și funcției ficatului, pe lângă faptul că este o substanță diuretică, ceaiul de armurariu este excelent pentru curățarea organismului și reducerea încordării asupra sistemelor renale și limfatice.

Creșterea urinării poate ajuta sănătatea rinichilor și vezicii urinare și poate elimina excesul de toxine, grăsimi, săruri și apă din organism.

7. Controlează diabetul
Proprietățile de reglare a zahărului din sânge ale ceaiului de armurariu sunt extrem de importante pentru persoanele cu diabet zaharat. Conform unui studiu recent realizat, suplimentarea de ilymarin îmbunătățește nivelul de glucoză din sânge și profilurile lipidice ale pacienților cu diabet de tip 2.

8. Previne bolile cronice
Flavonoidele și alți antioxidanți găsiți în acest ceai sunt capabili să contracareze stresul oxidativ și activitatea radicalilor liberi din organism, care sunt responsabili de boli cronice, mutații celulare și apoptoză.

Nivelurile ridicate de antioxidanți îmbunătățesc sănătatea întregului corp și chiar pot încetini procesul de îmbătrânire!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.