Trei băimăreni reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore

arestPoliţiştii băimăreni de investigaţii criminale au reţinut trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani, pe care-i cercetează sub aspectul comiterii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire şi distrugere.

La data de 17 februarie, poliţia a fost sesizată că pe strada Iazului din municipiul Baia Mare are loc un conflict între mai multe persoane. La locul faptei  s-a deplasat un echipaj de siguranţă publică precum şi grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Maramureş.

Din primele cercetări s-a stabilit că, pornind de la o ceartă între doi minori, a avut loc o altercaţie fizică între două familii, fiind identificate şapte persoane implicate. În urma altercaţiei, o persoană a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar nu a necesitat internarea.

Faţă de trei dintre persoanele implicate, bărbaţi cu vârsta cuprinsă între 30 şi 40 de ani, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore. Ei vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.