Biciclişti accidentaţi pe şoselele din Maramureş!

bicicletaDouă persoane care se deplasau cu bicicleta au fost rănite ieri pe DJ 193 la Ardusat şi pe DN 18 la Leordina.

 

Aseară, în jurul orei 18.50, o autospecială din dotarea Serviciului Rutier Maramureş staţiona în afara părţii carosabile pe DN 18, în comuna Leordina. Agentul de poliţie, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a deschis portiera stânga faţă pentru a coborî din maşină. În acel moment o femeie care se deplasa cu bicicleta pe marginea carosabilului a fost acroşată de portieră şi a căzut suferind leziuni corporale uşoare. Femeia a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În momentul producerii evenimentului, cele două persoane nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cauză continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Poliţiştii din Fărcaşa au fost sesizaţi aseară, în jurul orei 21.15, că pe DJ 193 în localitatea Ardusat, un bărbat a căzut cu bicicleta pe carosabil.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde au identificat un bărbat în vârstă de 45 de ani din Ardusat care era căzut pe marginea drumului, prezenta escoriaţii la nivelul feţei şi mirosea puternic a alcool. Verificările efectuate de poliţişti au relevat că bărbatul se îndrepta cu bicicleta spre locul de muncă şi pe fondul consumului de alcool s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil.

El a fost transportat la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale şi i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

foto:arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.