Bilanţ coronavirus 23 sianuarie: Un nou val de decese și infectări în Maramureș. Vezi câți pacienți sunt la ATI

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne (polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, pompieri) și polițiștii locali au executat, pe raza unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat, 69 de misiuni. Cele 81 de efective angrenate au procedat la verificarea respectării măsurilor de protecție individuală, la verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, la menținerea ordinii și siguranței publice, la respectarea măsurii de carantinare/izolare de către persoanele aflate în locațiile declarate.

În executarea misiunilor au fost utilizate 28 mijloace de mobilitate. S-au verificat cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioada stării de alertă peste 50 agenți economici. În ultimele 24 de ore au fost prelucrate 263 teste RT- PCR, respectiv 661 teste rapide/antigen. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă.

La Centrul Județean de Coordonare și Conducere sunt centralizate următoarele informații cu privire la situația epidemiologică:
🔹37947 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
🔹239 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
🔹4446 pacienți vindecați și externați din spital;
🔹142 pacienți internați în spital;
🔹12 pacienți internați la ATI, patru pacienți sunt intubați;
🔹12114 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
🔹1296 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată;
🔹106703 teste efectuate până în prezent;
🔹4287 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
🔳1624 persoane decedate de la începutul pandemiei;
♦️Menționăm că datele sunt în dinamică și că pot interveni modificări.

Deces nr. 1622 Maramures, persoana feminina, categoria de varsta 60-69 de ani, a prezentat comorbiditati. Persoana nu a fost vaccinata.

Deces nr.1623 Maramures, persoana masculina, categoria de varsta 70-79 de ani, a prezentat comorbiditati. Persoana nu a fost vaccinata.

Deces nr. 1624 Maramures, persoana feminina, categoria de varsta peste 80 de ani, a prezentat comorbiditati. Persoana nu a fost vaccinata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.