Bilantul activitatii Politiei Locale baimarene in anul 2015!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Azi, 5 iunie  sala Millenium a gazduit o actiune dedicata Politiei Locale baiamarene. In cadrul acestui eveniment, conducerea Politiei si-a  prezentat  activitatea celor 5 luni de zile din acest an.

Fata de primele cinci luni ale anului trecut, la dispeceratul Politiei Locale au fost sesizate cu 25 de infractiuni mai multe. Mai exact, 39 de sesizari au venit din partea cetatenilor, cuantumul amenzilor aplicate in toate domeniile unde au competenta politistii locali fiind de 26.955 de lei, cu aproximativ 5000 de lei mai mult fata de anul trecut in aceeasi perioada.

La aceasta intalnire a participat si primarul Catalin Chereches care considera ca segmentele cel mai putin eficiente au fost pana acum Compartimentul de Mediu, dar si cel de Disciplina in constructii . Potrivit spuselor acestuia, aici se vor lua primele masuri de eficientizare. Astfel spus, angajatii celor doua compartimente vor fi rotate, mutate fiind la alte servicii. Incepand de luni politistii  baiamreni vor intra intr-un program de recircuitare.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meseria de politist nu este tocmai una usoara, iar asta implica multa dorinta, tact si hotararea de a fi respectat, iar mai mult, cei care manjesc uniforma de politist vor fi dati afara din serviciu”a punctat primarul Catalin Chereches.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.