Bilanţul unei zile de acţiuni ale poliţiştilor maramureşeni

Ieri, 13 mai, poliţiştii maramureşeni au desfăşurat peste 30 de acțiuni şi controale pe raza judeţului.

Bilanţul zilei: 8 infracţiuni constatate şi peste 160 de sancţiuni contravenţionale pentru care s-au aplicat amenzi de peste 46.000 de lei.

Peste 120 de poliţişti maramureşeni au fost ieri la datorie şi au acţionat în baza unui plan elaborat la nivel naţional pentru prevenirea faptelor antisociale, pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor şi pentru combaterea ilegalităţilor de orice gen.

În cadrul activităţilor desfăşurate pentru menţinerea unui climat de siguranţă publică poliţiştii au constatat trei infracţiuni şi au aplicat 65 de sancţiuni contravenţionale, cele mai multe la Legea nr. 61/1991.

Poliţiştii rutieri angrenaţi în activităţile preventiv-reactive desfăşurate sâmbătă, au avut ca obiectiv general creşterea siguranţei participanţilor la traficul rutier, iar eforturile lor de weekend au fost sigur remarcate de participanţii la traficul rutier local, inclusiv de cei peste 100 de conducători auto care ar fi scăpat de amenzi dacă ar fi respectat prevederile normelor rutiere, mai ales că 37 dintre sancţiuni au fost aplicate doar „grăbiţilor” zilei de ieri.

Fatidic, treisprezecele de sâmbătă, a stricat karma a trei tineri care, discipoli ai lui Bachus, s-au ales cu dosare penale pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi a doi conducători auto ale căror permise de conducere au fost reţinute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.