Bile albe și bile negre pentru unitățile de învățământ din Borșa

inspectie scoala3Bile albe și bile negre pentru unitățile de învățământ din Borșa

Primarul orașului Borșa, Sorin Ion Timiș și viceprimarul localității, Antonia Tomoioagă au continuat inspecțiile de început de an școlar la instituțiile de învățământ din zonă, pentru a se asigura ca toți copiii din oraș vor fi primiți de către cadrele didactice în cele mai bune conditii. În a doua zi a inspecției a fost verificată Școala Nr. 4, cu corpul Poiana, corpul Grădinița Birt și corpul Complex, dar și Creșa de Copii din Centru. ”Aceste locații sunt foarte bine organizate, curate, îngrijite și pregătite să-i primească pe cei mici la creșă, începând din 7 septembrie, respectiv în corpurile școlare, din data de 14 septembrie. O bilă albă pentru muncă și seriozitate”, a conchis primarul orașului Borșa, Sorin Ion Timiș.

inspectie scoala4Tot în 4 septembrie 2015, inspecția realizată de reprezentanții administrației publice locale din Borșa, respectiv primarul Sorin Ion Timiș și viceprimarul Antonia Tomoioagă a continuat cu verificări la Școala Nr 8, structurile Centru și Gară. ”În cele două locații este mult de muncă la curățenie și ordine. Directorul Școlii Nr. 8 a promis că, până în 14 septembrie, lucrurile se vor îndrepta”, a arătat primarul orașului Borșa, Sorin Ion Timiș, de unde se subînțelege că, deocamdată, bila primită de directorul Școlii Nr. 8 este una neagră.

Reamintim faptul că, în prima zi de inspecție a fost verificată Școala Nr. 7 (corpul Baia Borșa și corpul Rotundu), precum și Școala Nr. 9 (corpul A Centru, corpul B Centru si corpul Repedea). Concluzia primarului de Borșa, Sorin Ion Timiș a fost aceea că ”este bine, dar mai trebuie muncit. Clasele sunt în mare parte curate, unele încăperi sunt proaspăt văruite, dar mai este nevoie să se finalizeze curățenia în exterior. La Școala Nr. 9, corpul B, se muncește încă la reabilitarea săliilor de clasă de la etajul doi. Directorii celor două instituții au promis că, până în data de 12 septembrie, toate problemele semnalate vor fi rezolvate”, spunea primarul orașului Borșa, Sorin Ion Timiș, după inspecția realizată în urmă cu câteva zile la cele două școli.

inspectie scoala3Acum, o bilă albă și pentru conducerea Școlii Nr. 9, acolo unde clasele de la etajul II din corpul B au fost finalizate. ”În prezent toate clasele din acest corp de clădire sunt renovate. Copiii vor fi primiți în cele mai bune condiții de către cadrele didactice. Directorii Școlii Nr. 9 s-au ținut de cuvant și au finalizat lucrările cu o săptămână mai devreme decât au promis inițial”, a concluzionat primarul orașului Borșa, Sorin Ion Timiș.

Amalia Babici Man

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.