Bistriţean urmărit internaţional, depistat de poliţiştii maramureşeni

În cadrul unei activităţi specifice organizată vineri, 23 iunie, poliţiştii maramureşeni au identificat un bistriţean urmărit internaţional, pe numele căruia a fost emis mandat de  executare a unei pedepse privative de libertate. În urma extinderii cercetărilor s-a constatat că acesta este bănuit de comiterea unui furt pe raza municipiului Baia Mare.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale acţionează în mod constant pentru depistarea persoanelor date în urmărire, pe numele cărora sunt emise mandate de arestare sau de executare a unor pedepse privative de libertate.

Cooperarea eficientă dintre poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale şi poliţiştii Serviciului de Ordine Publică dar şi sprijinul acordat de câinele de patrulare/intervenţie Max au dus la depistarea unui bistriţean,de 29 de ani, urmărit internaţional. Pe numele acestuia, Judecătoria Dej a emis la data de 22 noiembrie 2016 un mandat de arestare preventivă. Tânărul a fost depistat vineri, 23 iunie, pe strada George Coşbuc din municipiul Baia Mare.

De asemenea, în urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au constatat că bistriţeanul este bănuit de comiterea unui furt din buzunar, comis la data de 06 iunie a.c. pe raza municipiului Baia Mare.

Cel în cauză a fost predat Poliţiei Municipiului Dej în vederea prezentării la Judecătoria Dej.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.