BLACK ADUCE PESTE CATEVA LUNI „WONDERFUL LIFE” IN ROMANIA

posterBLACKamanatTurneul artistului a fost amanat pana in toamna acestui an, astfel concertul din data de 28 mai a fost amanat cu cateva luni!

Bucuresti –23 martie 2015– German Quality Entertainment aduce la cunostinta iubitorilor muzicii BLACK ca turneul european al artistului a fost amanat pana in toamna acestui an, astfel concertul din data de 28 mai, de la Bucuresti, va fi reprogramat!

Data oficiala urmeaza sa o comunicam in cel mai scurt timp!

Declaratia scrisa venita din partea managementului BLACK:

Din cauza unor probleme neprevazute pe care muzicienii artistului BLACK le intampina, suntem nevoiti sa amanam concertul din Bucuresti undeva spre finalul anului. Turneul nostru european va fi stabilit pentru septembrie / inceputul lunii octombrie. Va rog, acceptati scuzele, insa este inevitabil. Noi ne dorim foarte mult sa cantam in Bucuresti, in aceasta toamna.

Varianta in engleza:

Due to an unforeseen problem with the Black musicians we are going to have to postpone the gig in Bucharest until later in the year.  Our European touring period will now be September and early October. Please accept my apologies for this but it is unavoidable. We are very much looking forward to performing in Bucharest in the Autumn.

Mesajul lui Black, video:

AICI VIDEO

Asadar, Wonderful Life, piesa de referinta pentru industria muzicala a tuturor timpurilor, clasata in 1987 pe locul 2 in Franta si Germania, pe locul 1 in Austria, o bijuterie care nu si-a pierdut din stralucire nici pana in acest moment, hit ce este inca fredonat de sute de milioane de oameni de pe intreg mapamondul, dar si alte secvente muzicale de real succes, precum: Everything Coming Up Roses, Sweetest Smile, Paradise, I Am Not Afraid, This Is Life, vor putea fi ascultate live, la Sala Palatului, undeva in aceasta toamna. In curand anuntam si data restabilita de catre managementul artistului.

https://www.youtube.com/watch?v=xiN4EOqpvwc

https://www.youtube.com/watch?v=xiN4EOqpvwc

https://www.youtube.com/watch?v=xiN4EOqpvwc

Cei care si-au cumparat bilete sunt rugati sa le pastreze pentru inca cateva luni.

Cei care doresc totusi sa-si recupereze banii sunt rugati sa se adreseze firmelor de ticketing de unde le-au ridicat!

DESPRE BLACK (COLIN VEARNCOMBE)

Nascut in Liverpool, Marea Britanie, pe 26 mai 1962, Black (pe numele sau adevarat Colin Vearncombe) este, probabil, cel mai bine cunoscut pentru hiturile sale deja legendare „Wonderful Life ” si ” Sweetest Smile”. A lansat mai mult de 10 albume de studio, precum si mai multe materiale live in ultimii aproape 25 de ani.

Black si-a inceput activitatea muzicala in 1981, astfel ca putini iubitori ai pieselor lui cunosc ca solistul, printre multe activitati artistice, este si poet, publicandu-si anul trecut si prima colectie de poezii: I Am Not The Same Person. Cea de-a doua colectie este de gasit sub denumirea de Walk the Dottet Line.

Discret, Black a preferat sa nu iasa in evidenta si sa ramana undeva in umbra, sa compuna, sa recite si sa cante, fiind un dorit al organizatorilor de evenimente muzicale.

Acum, se gaseste din nou in atentia publicului, ocupandu-se de inregistrarea primul sau album in 6 ani, care urmeaza sa fie lansat în primavara anului 2015.  Anul trecut, Colin a lansat o campanie de finantare pentru a sprijini aparitia noului produs discografic, alaturi de partenerul de studio, Calum MacColl (fiul lui Ewan MacColl și Peggy Seeger și fratele lui Kirsty MacColl). Albumul este produs de legendarul Calum Malcolm. Colin explica: „Calum Malcolm a produs unii dintre artistii mei preferati din toate timpurile și sunt extrem de flatat ca lucreaza pentru noul meu material. El este , de asemenea, o mare personalitate pe care o am in studio-ul de inregistrari”.

Un album intens, cu melodii emotionante ce sunt invaluite de timbrul ca un fum a lui Colin . Rezultatul pare sa fie un clasic modern album ‘Black’ , care va încanta fanii lui de lunga durata, precum și angajarea unui public mai larg, cum ar fi cei care prefera Nick Drake, Rumer, Robert Palmer si Pet Shop Boys .

In ultimii doi ani a lansat doua EP-uri, a avut mai multe concerte din Europa si Rusia, apariții TV, trei turnee Marea Britanie si oaspete de seama in Moscova pe Stadionul Olimpic in fata a peste 24.000 de oameni .

Noul album (inca fara titlu) va fi lansat in primavara anului 2015 si va fi urmat de un turneu in Marea Britanie, Europa si nu numai.

Discografie:

1987       Wonderful Life                    

1988       Comedy

1991       Black

1993       Are We Having Fun Yet?                    

1999       The Accused                         

1999       Abbey Road Live                                  

2000       Water On Snow   

2001       Live At The Bassline                                           

2002       Smoke Up Close                   

2005       Between Two Churches                     

2009       The Given                             

2009       Water On Stone                  

2013       Wonderful Life (Expanded & Remastered)

 

Site-uri online:

Site-ul oficial – http://www.colinvearncombe.com/

Facebook – https://www.facebook.com/blackakacolinvearncombe

Twitter – cvblack                        

Campania: http://www.pledgemusic.com/projects/black/

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.