BLACK ADUCE „WONDERFUL LIFE” IN ROMANIA

posterBLACK_27ian20155Artistul isi lanseaza in primavara acestui an si un nou material discografic, ce poate fi ascultat in premiera in Romania!

DESPRE BLACK (COLIN VEARNCOMBE)

Nascut in Liverpool, Marea Britanie, pe 26 mai 1962, Black (pe numele sau adevarat Colin Vearncombe) este, probabil, cel mai bine cunoscut pentru hiturile sale deja legendare „Wonderful Life ” si ” Sweetest Smile”. A lansat mai mult de 10 albume de studio, precum si mai multe materiale live in ultimii aproape 25 de ani.

 Black si-a inceput activitatea muzicala in 1981, astfel ca putini iubitori ai pieselor lui cunosc ca solistul, printre multe activitati artistice, este si poet, publicandu-si anul trecut si prima colectie de poezii: I Am Not The Same Person. Cea de-a doua colectie este de gasit sub denumirea de Walk the Dottet Line.

 Discret, Black a preferat sa nu iasa in evidenta si sa ramana undeva in umbra, sa compuna, sa recite si sa cante, fiind un dorit al organizatorilor de evenimente muzicale.

 Acum, se gaseste din nou in atentia publicului, ocupandu-se de inregistrarea primul sau album in 6 ani, care urmeaza sa fie lansat în primavara anului 2015. Anul trecut, Colin a lansat o campanie de finantare pentru a sprijini aparitia noului produs discografic, alaturi de partenerul de studio, Calum MacColl (fiul lui Ewan MacColl și Peggy Seeger și fratele lui Kirsty MacColl). Albumul este produs de legendarul Calum Malcolm. Colin explica: „Calum Malcolm a produs unii dintre artistii mei preferati din toate timpurile și sunt extrem de flatat ca lucreaza pentru noul meu material. El este , de asemenea, o mare personalitate pe care o am in studio-ul de inregistrari”.

Un album intens, cu melodii emotionante ce sunt invaluite de timbrul ca un fum a lui Colin . Rezultatul pare sa fie un clasic modern album ‘Black’ , care va încanta fanii lui de lunga durata, precum și angajarea unui public mai larg, cum ar fi cei care prefera Nick Drake, Rumer, Robert Palmer si Pet Shop Boys

 In ultimii doi ani a lansat doua EP-uri, a avut mai multe concerte din Europa si Rusia, apariții TV, trei turnee Marea Britanie si oaspete de seama in Moscova pe Stadionul Olimpic in fata a peste 24.000 de oameni .

 Noul album (inca fara titlu) va fi lansat in primavara anului 2015 si va fi urmat de un turneu in Marea Britanie, Europa si nu numai.

 Discografie:

 1987       Wonderful Life                    

1988       Comedy

1991       Black

1993       Are We Having Fun Yet?                  

1999       The Accused                         

1999       Abbey Road Live                                 

2000       Water On Snow   

2001       Live At The Bassline                                          

2002       Smoke Up Close                  

2005       Between Two Churches                      

2009       The Given                            

2009       Water On Stone                  

2013       Wonderful Life (Expanded & Remastered)

 Site-uri online:

 Site-ul oficial – http://www.colinvearncombe.com/

Facebook – https://www.facebook.com/blackakacolinvearncombe

Twitter – cvblack                  

Campania: http://www.pledgemusic.com/projects/black/

 Bucuresti – 28 ianuarie 2015 – German Quality Entertainment anunta un nou eveniment de colectie, sub egida Original Legends In Concert: celebrul artist pop-rock BLACK vine sa te invaluiasca cu aroma hit-ului ce a tintit direct inimile oamenilor, single intitulat Wonderful Life, intr-un eveniment ce se va desfasura in premiera in Romania pe data de 28 mai, la Sala Palatului, incepand cu ora 20.00.

https://www.youtube.com/watch?v=xiN4EOqpvwc

https://www.youtube.com/watch?v=xiN4EOqpvwc

https://www.youtube.com/watch?v=xiN4EOqpvwc

Wonderful Life, piesa de referinta pentru industria muzicala a tuturor timpurilor, clasata in 1987 pe locul 2 in Franta si Germania, pe locul 1 in Austria, o bijuterie care nu si-a pierdut din stralucire nici pana in acest moment, hit ce este inca fredonat de sute de milioane de oameni de pe intreg mapamondul, dar si alte secvente muzicale de real succes, precum: Everything Coming Up Roses, Sweetest Smile, Paradise, I Am Not Afraid, This Is Life, vor putea fi ascultate live, la Sala Palatului, la finalul lunii mai.

Intrarea se face cu incepere de la ora 19.00!

Cu o tehnica vocala de invidiat si care si-a pastrat prospetimea ce l-a facut celebru, britanicul si poetul Black (Colin Vearncombe) te va purta pe aripile unei muzici sensibile, pline de amintiri frumoase! Totodata, celebrul Black iti aduce in premiera in Romania si piese proaspete, de pe noul album, ce va fi lansat foarte aproape de data concertului din Romania.

Vino cu inima deschisa alaturi de persoana iubita si retraieste momente dragi impreuna cu incurabilul melancolic, BLACK! 28 mai, Sala Palatului, ora 20.00!

Biletele pentru concertul BLACK se gasesc in presale in perioada 28 ianuarie – 4 februarie la urmatoarele categorii de preturi prin bilete.ro (sau in Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si magazinele Germanos):

VIP – 224 RON

CATEGORIA I– 179 RON

CATEGORIA II – 134 RON

CATEGORIA III – 89 RON

CATEGORIA IV- 44 RON

Incepand cu data de 5 februarie preturile vor fi urmatoarele:

VIP – 249 RON

CATEGORIA I– 199 RON

CATEGORIA II – 149 RON

CATEGORIA III – 99 RON

CATEGORIA IV- 49 RON

 

Biletele de pe data de 5 februarie pot fi achizitionate de pe:

  • bilete.ro sau in Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si magazinele Germanos;
  • eventim.ro;
  • myticket.ro si magazinele Diverta;
  • blt.ro;
  • startickets.ro;
  • salapalatului.ro sau la casa de bilete a Salii Palatului.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.