BLACK FRIDAY 2015. Maşini la reducere. Ce AUTOTURISME poţi cumpăra în vinerea neagră

BLACK FRIDAY 2015. 35 de maşini de la mărci precum BMW, Ford sau Mini vor fi disponibile la reducere în 20 noiembrie cu ocazia evenimentului Black Friday organizat de retailerul online eMAG.

 Vineri, 20 noiembrie, ar putea fi o bună oportunitate pentru cei care vor să îşi cumpere maşină să obţină o reducere importantă de preţ, scrie automarket.ro. eMAG, cel mai mare magazin online din România, a anunţat că evenimentul Black Friday din acest an va include şi o ofertă generoasă de maşini.

Astfel, eMAG va include în oferta din 20 noiembrie şi 35 de maşini la reducere, care vor fi oferite prin intermediul unor dealeri. Maşinile comercializate în cadrul acestei promoţii provin de la mărci precum BMW, Ford sau Mini, iar Dacia nu va fi inclusă în program.

Informaţiile au fost furnizate pentru Automarket de către Iulian Stanciu, CEO-ul eMAG, cu ocazia unei conferinţe de presă pentru anunţarea evenimentului, însă oficialul nu a precizat modelele vândute sau nivelul reducerilor acordate.

Principiul de achiziţionare va rămâne însă similar cu cel de anul trecut: cumpărătorul va trebui să plătească online o taxă de rezervare de 1.000 de lei şi va fi contactat ulterior de dealer pentru preluarea efectivă a comenzii. Întrucât preţurile maşinilor sunt semnificativ mai mari decât ale celorlalte produse, taxa de rezervare este o măsură necesară pentru a evita situaţia în care vizitatorii adăugă maşinile în coşul de cumpărături fără intenţia de a le achiziţiona cu adevărat.

sursa:rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.