BMW X5 căutat de către autoritățile din Italia depistat în PTF Petea și peste 8.000 pachete țigări confiscate

bmwPoliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au depistat, în weekend-ulcare a trecut, un autoturism marca BMW X5, în valoare de 20.000 de euro, care figura înbazele de date ca fiind căutat de către autoritățile italiene și au confiscat cantitatea de8.170 pachete țigări, de proveniență ucraineană, în valoare de peste 80.000 de lei.

*Ieri, 31 august a.c., în jurul orei 18.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea,jud. Satu Mare s-a prezentat pentru control cetățeanul român,  Liviu M. în vârstă de 32 deani, domiciliat pe raza municipiului Baia Mare, jud. Maramureș.Bărbatul  conducea  un  autoturism  marca  BMW  X5,  cu  număr  de  înmatricularespecific Italiei, anul fabricației 2008.La  efectuarea  formalităților  specifice  și  în  urma verificărilor  în  bazele  de  date,polițiștii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figura ca fiind bun căutat pentruconfiscare, alerta fiind introdusă de autoritățile italiene în data de 13 august 2014.Maramureșeanul a declarat lucrătorilor noștri că nu are cunoștință despre faptul căautoturismul face obiectul unei infracțiuni. Mașina, în valoare de aproximativ 20.000 de euro, a fost indisponibilizată la sediulpoliției de frontieră până la finalizarea cercetărilor, iar bărbatul este acum cercetat pentrusăvârșirea infracțiunii de tăinuire, conform Codului Penal.

tigari*De asemenea,  pe  timpul  executării  unor  misiuni  de  supraveghere  și  control  lafrontiera de stat, polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit8.170 pachete țigări, în valoare de peste 80.000 de lei, care urmau să ajungă ilegal în țară.Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în continuare seefectuează cercetări în vederea documentării întregii activități infracționale și depistareapersoanelor implicate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.