BMW X5 furat din Italia, depistat de polițiștii de frontieră

politie-frontiera-masina-liviu-chiricaPolițiștii de frontieră maramureșeni au depistat în trafic un autoturism marca BMW X5, an fabricație 2008, în valoare de 20.000 de euro, care figurează ca fiind furat din Italia, din anul 2010

Și lucrătorii din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș au desfășurat tot ieri, în cooperare cu Poliția orașului Tăuții Măgherăuș o acțiune pe linia traficului internațional de autoturisme furate din străinătate.

Astfel, a fost oprit în trafic, pentru control, pe raza localității Tăuții Măgherăuș un autoturism marca BMW X5, condus de către cetățeanul român C. Gheorghe de 62 de ani, domiciliat pe raza județului Maramureș.

În urma verificărilor specifice, s-a constatat că autoturismul în cauză figurează ca fiind furat din Italia, din anul 2010.

Drept urmare, autoturismul marca BMW X5, an fabricație 2008, în valoare de 20.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră, până la finalizarea ceccetărilor.

Totodată, în cauză s-a întocmit lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și tăinuire, conform Codului Penal, în continuare desfășurându-se cercetări în vederea documentării întregii activități infracționale.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.