BMW X5 furat din Letonia, oprit în P.T.F. Siret

BMW X5Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Siret  au depistat  un autoturism marca BMW X5, în valoare de 15.000 de euro care era semnalat ca fiind furat din Letonia.

Ieri 20 mai a.c., în jurul orei 23.55,  s-a prezentat  în P.T.F. Siret pe sensul de ieșire din  România, cetăţeanul  român S. Gheorghe, în vârstă de 31 de ani, domiciliat pe raza jud. Suceava, care conducea un autoturism marca BMW X5, cu număr de înmatriculare specific Bulgariei.

La control,  polițiștii de frontieră au efectuat verificări în baza de date,  ocazie cu care au constatat că autoturismul figura ca fiind furat din Letonia,  alerta fiind introdusă de autoritățile din țara respectivă, din data de 15.05.2015.

Conducătorul auto a declarat polițiștilor de frontieră că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul este semnalat furat, acesta fiind cumpărat din Letonia  și adus de un prieten,  contra sumei de 15.000 Euro.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Rădăuți  până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

Și polițiștii de frontieră sătmăreni, din cadrul Sectorului PF Tarna Mare au descoperit abandonat pe o pășune de pe raza localității Bătarci, jud. Satu Mare un scuter, marca Honda, înmatriculat în Italia.

În urma unor verificări în bazele de date, s-a constatat că mopedul este căutat de către autoritățile din Italia încă din data de 14.11.2008.

Drept urmare, scuterul a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontieră, iar în continuare se fac cercetări în vederea documentării activității infracționale.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.